2022 een Nieuw Jaar

Hallo allemaal, we willen jullie allemaal een heel gezegend nieuw jaar wensen en ook bedanken voor alle steun in 2021.

In 2022 willen we als Stichting World Evangelism, met een nieuw project beginnen. We hebben in 2021 contact gehad via onze brother Tom, de directeur van World Evangelism Uganda, met Mulago Kanker Instituut. Er zijn veel kinderen met allerlei vormen van kanker die geopereerd moeten worden of medicatie nodig hebben. Vanwege geldgebrek is het niet mogelijk voor ouders of familie om deze kinderen te helpen

We geloven dat God dit op ons pad heeft gebracht om te kijken wat mogelijk is om deze kinderen te helpen. Brother Tom heeft al gesprekken met ouders en kinderen gehad. Ook ons evangelisatie-team in Uganda zal in actie komen om daar te evangeliseren en de liefde van God te tonen.

De ziekenhuiskinderen vallen ook onder WE Care en mocht er mensen zijn die giften willen geven dan graag onder vermelding van WE Care Ziekenhuis. Dit voor onze administratie en dat het geld op de juiste plaats komt,

Gods zegen,

Pieter & Faith Jansen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *