Annsean

Hallo allemaal, hierboven een foto van Annsean. Haar moeder was Ugandees en werkte in Saudi-Arabië, na de geboorte van Annsean is de moeder van een gebouw geduwd. Annsean is door een vrouw van Kenia in Saudi-Arabië opgevangen en nu blijkt de baby last van haar maag te hebben. Het is nu de bedoeling dat Annsean naar Uganda komt en daar onderzocht wordt en dan daar bij familie wordt ondergebracht.

Er zijn meerdere organisaties bij betrokken om dit mogelijk te maken, want er moet een paspoort gemaakt worden en overgevlogen naar Uganda en dan medisch onderzoek bij de baby. Ook WE Care is hierbij betrokken. We hebben een gift ontvangen en nu willen we als WE Care giften inzamelen voor eventuele medische kosten die nodig zijn, zoals de eerste onderzoeken die plaats moeten vinden.

mocht u het op uw hart hebben deze baby te willen helpen kunt u de gift overmaken onder vermelding van Baby Annsean.

Ondersteuning

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *