WE Meetings

Als Stichting World Evangelism proberen we 3 meetings per jaar te hebben met het bestuur en de raad van toezicht. Daarnaast zullen we ook in de meetings mensen brengen die meedenken of meewerken met de stichting.

 

onze eerste meeting 24 februari 2023, de bespreking van begroting, beleidsplan en het jaarverslag en daarna de ondertekening. Dit onder genot van diner vooraf

 

 

onze 2de meeting 5 augustus 2023, gezellig samen eten met  Elly & Rikkert, Jorn & Angela, Urmi & Peter en Pieter & Faith, een zeer geslaagde avond, waarbij we elkaar beter leerde kennen en hebben genoten.

 

 

Onze 3de meeting 19 december 2023 in Utrecht met bestuur en raad van toezicht en onze vervangende bestuurder in Uganda voor de stichting World Evangelism Brother Tom is hier in Nederland op bezoek. Erg fijn dat hij bij deze meeting was, waarbij ook een aantal punten besproken werd wat we voor het komende jaar 2024 kunnen gaan doen.

o.a. ook besproken hoe we meer donaties/giften kunnen ophalen voor WE Care zodat we meer hulp kunnen bieden aan kinderen die geopereerd moeten worden en ook voor het verspreiden van het evangelie.