WE CARE

WE CARE is een project van WE om kinderen, alleenstaande moeders of vaders, wezen, weduwen en moeder met babies in gevangenissen te helpen.
Voor enkele alleenstaande ouders betaald WE Care door middel van sponsors de huur, zodat men eten
voor de kinderen kan kopen. De foto’s die hierboven staan zijn kinderen die door WE Care geholpen worden, met onder andere eten & Drinken en voor een groot aantal ook schoolgeld omdat de ouders hier geen geld voor hebben.

Immanuel Galiwango is door de moeder, toen hij 6 maanden was gedumpt op de straat. Hij was ondervoed en had geen kleding. Over zijn hele lichaam was hij met iets verbrand. We hebben de overheid om hulp gevraagd dit werd niet geboden. Het kind is nu opgenomen bij een familie die we kennen. Ze doen hun best om voor hem te zorgen maar als baby heeft hij veel nodig, zoals kleding en eten.

Abraham Tannah is 13 jaar. Hij is de oudste van de 4 kinder van de familie Hun vader heeft hun 5 jaar geleden verlaten. De moeder is alleenstaand en heeft geen baan. Toen we haar verhaal hoorde, gaf ze het bijna op omdat ze met haar kinderen op straat zwerfde. We hebben haar toen met de jongens in huis genomen en een huis voor haar gehuurd. Ze heeft vaak niet genoeg te eten voor de kinderen en haarzelf. Abraham wil graag naar school, maar er is niet genoeg geld voor schoolgeld op dit moment.

Isaac Tannah is 12 jaar oud hij hoort in het laatste jaar van de lagere school dat is primary 7, maar vanwege zijn achterstand zit hij in primary 1. Ook voor hem geldt dat er niet altijd genoeg geld is voor schoolgeld.

David Tannah en Immanuel Tannah zijn 8 en 6 jaar oud beide erg slimme jongens we zien dat er een goede toekomst mogelijk is en hopen dat we als WE Care kunnen helpen, zodat ze weer naar school kunnen.

Miracle is echt een wonder, beide ouders getest op HIV en zij is HIV vrij . Doordat beide ouder HIV zijn hebben ze het kind gedumpt bij haar oma, Haar vader is een alcoholist. We Care zorgt ook voor Miracle en ook dat ze naar school kan omdat haar oma niet werkt en geen inkomen heeft.

Enide Nanduga is door haar moeder bij haar oma gedropt. Ze heeft primary 7 gedaan dat is de laatste klas van de lagere school vanwege dat haar oma geen geld heeft voor haar om verder te studeren, kijken wij als WE Care wat er mogelijk is. Met elkaar kunnen we haar een goede toekomst geven, zodat ze haar droom kan gaan vervullen en een geweldige vrouw in de maatschappij kan worden.

mocht u een of meer van deze kinderen willen steunen, dan vind u alle gegevens en/of informatie op deze site. Ondersteuning WE Care Gods zegen. Faith Jansen

Baby Ruth gift,

we hebben baby Ruth Gift in WE Care sinds ze 2 maanden oud is. Op die leeftijd is haar moeder, zeer plotseling overleden. Niemand wist op dat moment hoe de baby te helpen, omdat baby poedermelk erg duur is in Uganda. Bij sommige babies word gewone melk geprobeerd, maar de meest worden hier erg zien van. De moeder van Baby Ruth was de kostwinner in het gezin. De vader is voorganger van plaatselijke kerk. We zijn erg dankbaar voor iedereen die tijdens de lockdown in Uganda. Dat je niet de straat op mocht en winkels dicht was, wij als WE Care konden zorgen dat de vader genoeg poedermelk op voorraad had om voor de baby te zorgen. Het gaat erg goed met baby Ruth zoals u op de foto’s kan zien. Het is een kleine baby en heeft nog onze steun nodig. Wij van WE Care zijn erg dankbaar voor alle mensen die op wat voor manier dan ook deze baby steunen.  Gr Faith Jansen

 

 

Huisgroep van World Evangelism met kinderen. Elke woensdag komen ze samen om meer van Gods woord te leren. De kinderen leren over Gods liefde en dat Hij altijd met ze is, dat Hij ze nooit zal begeven of verlaten en dat Hij een hoopvolle toekomst voor ze heeft ook al kunnen ze het nu in hun leven niet zien. Omstandigheden kunnen er anders uitzien dan Gods waarheid. Het is belangrijk dat ook deze kinderen gaan zien dat God om hen geeft en niet alleen Hij, maar ook wij. Dat we als mede Christenen om hen heen gaan staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *