Yusufu SSeninde van Good News Homegroup

Deze oude man komt naar de huisgroep en vind het erg fijn om veel van de Bijbel te leren. Hij is op de terugweg naar huis, bij het oversteken van de weg door iemand aangereden. De persoon die hem aanreed is doorgereden. De oude man heeft zijn been gebroken en is naar een kliniek voor eerste hulp gebracht, omdat ze daar geen gebroken benen verder behandelen is hij naar het ziekenhuis gebracht. Daar wacht hij op zijn operatie. WE Care heeft giften ontvangen om in ieder geval alvast het materiaal voor de operatie te betalen. De operatie zal dinsdag 24 november 2021 plaatsvinden. Mocht u het op uw hart hebben deze man te helpen. Vermeld duidelijk als omschrijving WE Care operatie oude man. Voor uw gift kunt u hier klikken dan komt u gelijk bij alle gegevens.

De oude man van de Good News Homegroup, is Yusufu SSeninde, Hij moet volgende week maandag weer terug naar het ziekenhuis dan worden de hechtingen verwijderd. Hij heeft dan ook krukken nodig, degene die hij nu heeft zijn niet goed om daar mee te blijven lopen. We zijn dankbaar dat het een stuk beter met hem gaat. Iedereen die zijn steentje heeft bijgedragen hierin heel hartelijk bedankt.God is goed en zijn dankbaar voor alles wat Hij doet.

Een reactie op “Yusufu SSeninde van Good News Homegroup

 1. Faith Jansen Kukiriza. zegt:

  Hallo everyone,
  The old man who fellowships in our house group is really needed to be operated as soon as possible as we informed u that we cleared the bill for buying the nails and the plate to put on his Bone.
  Now we need help for his surgery , covid test and his medications after surgery.
  We plead to everyone there to stand with us so that we can save his leg and God will be glorified for the work we’ve done. The Bible says that,
  Blessed is the hand that gives than the one that recieves.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *