Nakisige Haufa

Hieronder een video van baby Nakisige Haufa, ze is 6 maanden. Ze heeft een tumor in haar gezicht. Tom was op bezoek bij Asaba en toen sprak de moeder van dit meisje hem aan of hij ook Nakisige kan helpen. Tom heeft direct een berichtje naar Faith gestuurd en nu posten we het op de website.

We weten nog niet of het een goed of kwaadaardig gezwel is en daarom moet er eerst een biopsie gedaan worden. U begrijpt dat hiervoor geld nodig is. Helaas is de medische zorg in Uganda zo anders dan in Nederland. Je kan niet zomaar naar een dokter of een ziekenhuis gaan. Je hebt eerst geld nodig en als je een beetje hebt dan heb je kans dat je wel wordt opgenomen, maar verder wordt er niets gedaan. De kosten voor het verblijf gaat wel door.

Zodra we meer informatie hebben zullen we u op de hoogte brengen.

Hieronder de video gemaakt door Tom,  dat hij het geld voor de operatie van Haufa overhandigd aan de moeder. De operatie staat voor Haufa ingepland op aanstaande vrijdag. We bidden dat alles goed zal gaan. We willen een ieder die geholpen heeft d.m.v. een gift of gebed heel hartelijk bedanken. Na de operatie aanstaande vrijdag horen we wat er verder nodig is of gedaan moet worden. We zullen u hierover op de hoogte houden.

Hallo allemaal, de operatie van Haufa stond vandaag gepland, maar door de complexe situatie, hebben de doktoren de operatie tot volgende week donderdag uitgesteld. We houden u op de hoogte van de operatie en hoe het verder met Haufa gaat.

Vandaag 1 maart 2022 hebben we het volgende nieuws over Haufa. Zo als het er nu voor staat is morgen het voorbereiden voor de operatie. Ze komt dan op de IC te liggen en wordt donderdag geopereerd. We vragen uw gebed voor haar dat alles goed gaat.

Hallo allemaal, baby Haufa ligt op de IC in Uganda. Gisteren was ze naar een andere afdeling geplaatst omdat het beter ging. Dit ook vanwege de hoge kosten die je betaald als iemand op de IC ligt. Vanmorgen ging het niet goed en Haufa moest direct terug naar de IC, vanwege een nog te betalen rekening wilde ze haar eerst niet naar de IC plaatsen. We hebben direct geld overgemaakt, zodat Haufa geholpen wordt. Op dit moment weten we dat het nog meer geld gaat kosten en we willen Haufa graag helpen. We hebben ook uw hulp nodig.

Hierboven 2 video’s van Haufa. Het gaat goed met haar het gezwel is zo goed als verwijderd. We horen van de dokter en de moeder nog of ze later nog een operatie nodig heeft. We danken God dat deze operatie die niet eenvoudig was toch geslaagd is verlopen. We willen ook bij deze iedereen bedanken voor uw bijdragen door middel van giften of gebed of andere vorm van steun. Gods zegen, Pieter & Faith WE CARE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *