Abdu Akim

Dit is baby Abdu Akim, hij is 6 maanden oud en is geboren met een tumor onder de tong. Zoals u ziet is de gehele tong gezwollen. De tumor moet zo spoedig mogelijk verwijderd worden ivm dat de baby niet goed kan eten en drinken. Ook het ademen wordt zeer bemoeilijkt en de doktoren denken als ze groeit en ouder wordt, dat de kans op overleven echt nihil is. Nu blijkt sinds een week geleden dat de tumor zelf ook flink gegroeid is. Ze hebben tegen de moeder gezegd dat ze niet kunnen zeggen of deze baby overleeft als de operatie niet binnen deze week gedaan wordt. Ze ligt nu op ICU omdat het echt heel slecht gaat met de baby.

 

Baby Abdu Akim is afgelopen zaterdag 29 april 2022 geopereerd en de operatie is succesvol verlopen. U ziet hierboven de foto’s na de operatie. Maandag 2 mei 2022 zijn de hechtingen verwijderd. We zijn erg dankbaar dat de operatie goed is verlopen. We hebben nu nog een openstaande rekening van € 200,- mocht u een gift willen geven kunt u dat via deze link doen https://worldevangelism.nl/ondersteuning/ Als omschrijving graag baby Abdu Akim vermelden.

3 reacties op “Abdu Akim

 1. Faith Jansen Kukiriza. zegt:

  We’re praying and so doing our best to get finances for baby Abdu Akim.
  The mother is so young and a lone in the hospital her family is deep in the village so she needs us all.
  We pray that the baby comes out of the ICU and that we also could have money for the surgery.
  All we got is now paying for the ICU bill.
  That’s why i kindly call unto all people to help this baby.
  The Video above was made when things weren’t so worse. Now it’s critical.Thanks to all that gaven in already for little Akim.

  • Ma zegt:

   We danken God dat het goed gaat met Abdu kalm .En prijzen Hem dat alles goed zal komen . Want Hij ist die jullie helper is ,ook met de stichting die jullie mochten op zetten .om andere te helpen .

 2. Faith zegt:

  We thank God that Baby Abdu Akim ’s surgery was successful.
  God is so great without your help we couldn’t make it.
  Lets help him to go back home on Monday. The been too long in the Hospital.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *