Help Shakur aan een gehoorapparaat

Hallo allemaal, hieronder hebben we wat foto’s van een jongen zijn naam Shakur hij is nu 6 jaar. Zijn moeder heeft hem op de straat gegooid en ook door zijn vader en andere familie werd hij niet geaccepteerd ivm huid probleem en omdat zijn ogen blauw zijn. De familie zei dat deze jongen vervloekt is en een geest. Een oudere vrouw heeft hem toen in huis genomen, maar omdat de Shakur een gehoorprobleem heeft moet ze hem goed in de gaten houden.  De dokters adviseren een gehoorapparaat en dan is de kans zeer groot dat hij dan ook kan praten.

Wij van WE Care vragen uw hulp voor Shakur. Een jongen die door zijn familie verstoten is en gezegd wordt dat hij vervloekt is. Een situatie waar hij zelf niets aan kan doen een huidprobleem en blauwe ogen.

Wij weten dat de wereld voor hem opengaat als hij kan horen en kan spreken.

Help ons mee!!

vergeet niet bij uw gift te vermelden Shakur

onze dank,

Pieter Jansen

Ondersteuning

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *