PROJECTEN WE CARE 2023

PROJECTEN WE CARE 2023

Het is ons doel om in 2023 in 3 jongens die geleerd hebben als kapper te helpen aan werk, Wat is hiervoor nodig 3 tondeuses. In Uganda worden bij mannen het hoofdhaar afgeschoren en deze 3 jongens kunnen dan op deze manier geld verdienen voor hun eigen onderhoud.

Ik heb een foto hieronder geplaatst. De tondeuses kosten € 45,99 en het liefts willen we deze rond 20 maart bestellen dat ze met Urmi Castillion van onze raad van toezicht meegaan naar Uganda.

Urmi Castillion zal brotherTom onze plaatsvervangende directeur in Uganda ontmoeten en dan de tondeuses aan hem en indien mogelijk aan degene voor wie het bestemd is overhandigen.

We hebben en trainer gevonden via Urmi Castillion om vloeibare zeep en vaseline te maken. Deze trainer wil een groep vrouwen trainen om ook zo in hun eigen onderhoudt te kunnen voorzien. De trainer vraagt een totaal bedrag aan ons van     € 150,-  dit is wat ik begrepen heb inclusief een startersset. Er is op dit moment erg veel vraag naar zeep in Uganda omdat hiervan de prijzen erg gestegen zijn, dus een kans in deze markt. Ook hierbij hopen we dat als Urmi Castillion in Uganda is kan zien hoe dit project nu verloopt. We zijn erg blij als stichting dat er iemand van de raad van toezicht naar Uganda gaat. Ook is het de bedoeling dat ze kleine Ruth zal bezoeken.

Mocht u een gift willen overmaken voor 1 van de bovenstaande projecten zet u in de omschrijving duidelijk waarvoor u geeft, Wilt u algemene gift voor de projecten van hierboven geven. Vermeld dan alstublieft projecten 2023. dan zorgen wij dat het geld op de juiste bestemming aankomt zoals altijd.

Een reactie op “PROJECTEN WE CARE 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *