Jasper brandwonden

Dit is Jasper, Tom was in het ziekenhuis toen de moeder van Jasper hem aansprak of wij als organisatie Jasper kunnen helpen. Jasper ligt al een tijdje in het ziekenhuis zonder hulp, omdat de ouders geen geld voor de behandeling hebben.

Deze jongen heeft zijn hele arm in kokend water gestopt en de pan is over hem heen gevallen. We kunnen begrijpen dat de jongen erg veel pijn heeft en dat niet alleen de doktoren zeiden tegen Tom dat hij snel hulp nodig heeft anders verliest hij zijn vingers.

We hebben berichten geplaatst en daar is gelukkig reactie op gekomen en ook de nodige giften waardoor deze jongen direct geholpen kon worden door een dokter die we kennen en eerder patiënten die we brengen helpt. Deze dokter reageerde gelijk op de noodkreet en door de eerste giften is hij ook met de behandeling gestart. We zorgen nu dat Jasper te eten en drinken krijgt en horen het vervolg van de behandeling. Doordat hij op de IC ligt weten we niet wat hiervan de kosten zullen zijn, maar wij van WE Care geloven dat ook deze jongen net als Emmanuel straks geen pijn meer heeft en hij hersteld. We willen een ieder danken voor de giften die gegeven zijn

Hallo allemaal, hier ff een update over Jasper. Het gaat over het algemeen goed. Hij ligt nog op de IC en vandaag hoorde Tom dat ze hem wel bloedtransfusie moeten geven. We hopen dat ze hier snel mee beginnen en dat het bloed ook gecontroleerd is. Ze kunnen pas beginnen, zodra wij als WE Care het geld hebben overgemaakt en dit willen en gaan we ook zo snel mogelijk doen wanneer we dit hebben.

wilt u helpen klik op onderstaande link en vermeld als omschrijving Jasper

https://worldevangelism.nl/ondersteuning/

Hallo allemaal, Jasper krijgt nu bloedtransfusie en heeft huidtransplantatie voor zijn arm nodig. Ook tijdens deze operatie is bloedtransfusie nodig. We zijn nu bezig om de operatie voor de huidtransplantatie te regelen. Wilt u mee helpen om Jasper te helpen dat deze operatie zo spoedig mogelijk gedaan kan worden, dan kan u uw gift overmaken via Stichting World Evangelism onder vermelding van Jasper. Alvast onze dank

Japer is ontslagen uit het ziekenhuis. U kan zien dat hij er goed uitziet. Zijn wonden zijn goed genezen en kan zijn arm nu ook meer bewegen.We zijn erg dankbaar voor alle mensen die hebben meegeholpen aan het herstel van deze jongen van zijn brandwonden. Wij van WE Care zijn erg blij dat het nu zo goed met Jasper gaat.

Update Jasper, het gaat erg goed met hem en hij is weer terug op school. We zijn erg dankbaar voor alle giften die dit mogelijk hebben gemaakt. Het herstel van zijn wonden verliep erg goed. 

Het is een tijdje geleden omdat Brother Tom in Nederland was voor 3 maanden

 

Een reactie op “Jasper brandwonden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *