Emmanuel Galiwango

Emmanuel is 4 jaar oud en speelde met een bal en kwam in de pan met bonen  die daar vlakbij op het vuur kookte. De kokende bonen kwamen op de jomgen en had diverse brandwonden bij zijn arm en buik. We willen de jongen zo snel mogelijk laten behandelen, zodat hij de minste pijn heeft en schade hiervan. De dokter zei dat de wonden erg diep zijn en hij heeft veel pijn.

Bovenstaande foto’s van Emmanuel na de behandeling van de brandwonden. Het gaat nu erg goed en de wonden zien er een stuk beter uit. De behandeling was erg pijnlijk en wij zijn erg blij dat door de giften van diverse mensen we deze jongen konden helpen en ook heel veel pijn hem konden besparen maar ook de eventuele andere problemen die konden ontstaan door geen behandeling.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *