WE Care project: Het maken van zeep

Hallo allemaal, WE Care onder leiding van Faith Jansen en Elly Zuiderveld kwamen met het idee om mensen in Uganda een cursus zeep maken aan te bieden, zodat men in hun eigen onderhoudt kunnen voorzien. Urmi Castillion heeft een zoon in Uganda die, die cursussen geeft. Dit heeft hij nu ook bij de groep van WE Care gedaan. Brother Tom heeft met een van de vrouwen die onder WE Care werken mensen bij elkaar geroepen voor de cursus.

De eerste lessen, hadden we meer deelnemers dat was het maken van vloeibare zeep en omdat er nu op kort moment deze afspraak werd ingepland en de trainer kwam veel later dan gepland was. Hierdoor konden helaas niet iedereen deelnemen, omdat Brother Tom volgende week naar Nederland komt.

Nu hebben we gevraagd om degene die geleerd hebben om zeep te maken dit ook aan de andere deelnemers te leren en de trainer komt nog een keer terug, omdat het te laat was om alles te leren.

De deelnemers hebben een certificaat voor het volgen van de cursus gehad. Het was een geweldige dag en er waren op het laatst ook nog nieuwe deelnemers die ook het wilde leren.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *