Operatie Esther

Hallo allemaal, dit is Esther u weet wel het meisje dat misbruikt is. We hebben bericht uit Uganda gekregen dat ze vreselijke buikpijn had en is voor controle naar het ziekenhuis geweest. Nu blijkt dat ze tumoren in haar eierstokken heeft en de doktoren adviseren dat ze snel geopereerd moet worden. Het is ook iets wat niet vaak voorkomt, dus vandaar de haast met de operatie. De operatie moet snel gedaan worden, omdat anders de kans groot is dat de eierstokken verwijderd moeten worden. We hopen dat er mensen zijn die Esther willen helpen. De operatie komt op een totaal bedrag van € 750,- euro. Elke gift voor dit meisje is welkom. Zodra we meer dan de helft van het geld hebben, dan kunnen we bij de doktoren de operatie laten inplannen.

wilt u een gift overmaken dat kan via dit rekeningnummer o.v.v. Operatie Esther

Stichting World Evangelism, NL 12 INGB 0009 1114 02 te Heerenveen.

voor degene die via Paypal account willen betalen dat kan via onderstaande link.

https://worldevangelism.nl/ondersteuning/

wilt het verhaal van Esther nog eens lezen:

https://worldevangelism.nl/2023/03/31/esther-4-jaar-misbruikt/

 

Hallo allemaal, we willen iedereen bedanken voor de bijdrage voor de operatie van Esther. De operatie is goed verlopen. Na de operatie worden ook nog andere onderzoeken gedaan, omdat dit nodig was. Vandaag is ze door de specialist onderzocht en heeft van Esther vandaag nog een ct -scan van haar darmen en maag laten maken. De specialist wil nu dat zo ook door een andere specialist gezien wordt. Dit zal aanstaande zaterdag 25 november gebeuren. 

Hallo allemaal, Esther moet weer voor controle naar het ziekenhuis  . Nu komen de symptomen weer bij haar terug en de dokter wil haar weer onderzoeken en medicatie geven. Ze vragen nu € 200,- euro voor onderzoeken en medicatie. De dokter zei ook dat Esther niet goed eet en drinkt, dit komt omdat haar moeder op dit moment niet veel geld heeft

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *