Derrick jongen met hernia

Op 29 deceber in de vroege ochtend kregen we een telefoontje dat een jongen geopereerd moet worden aan hernia bij geslachtsdeel. Hij heeft al meer dan 4 dagen pijn. Hij heeft de hernia sinds hij jong was en nu is hij 8 jaar en zijn naam is Derrick. Er is een echo gemaakt en daar is uit gekomen dat de darmen gedraaid zijn. De dokter zei dat hij zo spoedig mogelijk moet geopereerd worden, omdat anders de druk te groot wordt en dan kunnen ze hem niet helpen en zal hij overlijden. We hebben gevraagd hoeveel de operatie kost en het komt totaal op € 900,-. We hopen dat er mensen zijn die deze jonge jongen willen helpen. Wilt u helpen klik op de volgende link: WE Care voor Derrick
 
 
 

Hallo allemaal, Derrick is gisteren geopereerd. We hebben de doktoren gevraagd of ze hem alsjeblieft willen inplannen voor de operatie en dat het geld dan wel komt. De doktoren hebben Derrick toen ingepland voor gisteren. De operatie is goed gegaan, maar we hebben dus nog niet volledig betaald. van de 900 hebben we het binnengekomen bedrag betaald en komen nu nog 420 euro tekort. U kunt volgende link gebruiken als u een gift of donatie wil doen: WE Care voor Derrick

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *