Baby Wilson met brandwonden

baby Wilson is 2 jaar oud. Hij zat op een stoel te slapen toen een kaars viel en hij daardoor brandwonden op liep. Hij is door de moeder naar het ziekenhuis gebracht maar zonder geld geen hulp. WE Care heeft geld gestuurd voor de eerst hulp. Elke dag moeten de wonden behandeld worden en opnieuw verbonden. De moeder vertelde Faith dat ze radeloos is, omdat ze niet weet hoe ze de rekeningen van de opname en de behandeling kan betalen. We zijn dankbaar dat er al mensen giften over hebben gemaakt.  En we hopen dat er meer mensen zijn die mee willen helpen met ondersteuning voor de behandeling en de rekening van de opname van Wilson. Zodra wij ook meer informatie hebben zullen we dit posten.

Mocht u een gift over willen maken dan kan dat via de volgende Ideal link: WE Care voor Wilson

We zijn erg dankbaar dat er wat giften binnenkomen. Baby Wilson moet elke dag behandeld worden en opnieuw verbonden, zoals u op de laatste foto kan zien hoe hij er dan uitziet. Het behandelen en verbinden kost € 50,- per dag en ze weten nog niet hoelang het duurt. Elke dag wordt ook bekeken of de wonden droog zijn en hoe het geneest. We bidden natuurlijk dat hij snel verlost is van zowel de behandeling als de pijn die dit meebrengt. Als het goed gaat kan hij naar huis en dan kan het poliklinisch verder behandeld worden. We hopen dat meer mensen willen helpen, zodat we in ieder geval de behandeling voor Wilson kunnen afronden. De moeder is erg dankbaar dat we tot nu toe al helpen.

Bij deze willen we iedereen die bidt of een gift heeft overgemaakt heel hartelijk bedanken.

Wilt u nog een gift overmaken dat kan via de volgende link: WE Care voor Wilson

Wij van WE Care willen u heel hartelijk bedanken voor de giften voor Wilson. Wilson wordt nu verder thuis behandeld met zalf en gaat erg goed. Voor WE Care is dit het moment dat wij ons nu terugtrekken uit het dossier van Wilson.  We hebben wel zalf gegeven voor de eerste paar maanden.

We zijn erg dankbaar dat het goed gaat met Wilson

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *