Christine 14 jaar

Dit is Christine ze is 14 jaar en is door een brommer aangereden. Ze is door een dokter in haar dorp geopereerd, omdat de ouders geen geld hebben om naar een ziekenhuis in de stad te gaan. De dokter in het dorp heeft fouten gemaakt bij de operatie vandaar dat haar been er nu zo uitziet. Een Ruben een vriend van ons uit Nederland  is in contact met Christine gekomen en wilde haar helpen.

Ze is voor onderzoeken naar het ziekenhuis gebracht waar WE Care contact mee heeft. Nu blijkt dat ze een infectie heeft en dat ze zo spoedig mogelijk geopereerd moet worden. De operatie is al ingepland omdat als ze niet geholpen wordt overleeft ze het niet. De doktoren kennen WE Care vandaar dat de operatie ingepland is en verwachten dat we voor morgen in ieder geval het bedrag voor de instrumenten betalen wat in haar been geplaatst moet worden en een gedeelte aanbetaling. Dit is een bedrag van € 700 euro. Hieronder de foto’s van haar been.

wilt u een gift overmaken dan kan dat op de via de volgende link: WE Care voor Christine

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *