Destiny 7 years

Dit is Destiny, ze is 7 jaar oud. Ze was met haar vrienden aan het spelen, totdat 1 van haar vrienden per ongeluk met een stok in haar oog prikte. Ze is al bij het ziekenhuis geweest en deze willen dat ze zo spoedig mogelijk geholpen wordt. Dit ivm infecties en dan zou ze haar oog kunnen verliezen. We zijn verder nog niet op de hoogte over het totaal van de kosten. Van WE Care kijken wij wat mogelijk is om in ieder geval de zorg op gang te zetten. Mocht u willen helpen hieronder is de link met betaalmogelijkheid via Ideal. Het komt dan onder vermelding van Destiny binnen:.WE Care voor Destiny

Erg blij dat Destiny geopereerd is. We hopen gauw meer te horen hoe het met haar gaat.

De eerste operatie van Destiny is gedaan. Er blijkt veel schade te zijn aan het oog en dit betekend meerdere operaties, omdat ze het niet in 1x of 2x kunnen doen. Het totaal komt ongeveer op € 1.421,50 euro afhankelijk van de koers en bijkomende kosten. WE Care heeft u hulp nodig om het mogelijk te maken dat Destiny haar oog geopereerd kan worden.

Volgende week donderdag staat haar 2de operatie gepland, mits dat we daar het geld of minimaal de helft hiervoor hebben.

We zijn dankbaar dat de doktoren meewerken om dit meisje te helpen.

Wilt u een gift overmaken klik op de link hieronder:

WE Care voor Destiny

Het oog van Destiny geneest goed. Ze hebben even de pleister eraf voor medicatie en vandaag is de 2de operatie. Bij deze operatie wordt er rondom het oog van vlees weggehaald. We zullen u na de operatie weer een update geven hoe het met Destiny gaat.

Wilt u Destiny helpen met een gift: klik op de onderstaande link:

WE Care voor Destiny

 

Hallo allemaal, de 2de operatie van Destiny is klaar en is goed verlopen. Haar 3de operatie staat weer gepland voor volgende week donderdag mits minimaal de helft voor de operatie is betaald, zoals dit met WE Care is afgesproken en het ziekenhuis.

we hopen dat u ons weer helpt met de derde operatie voor Destiny. We willen echt iedereen bedanken die een gift voor de operatie over heeft gemaakt, waardoor de operaties mogelijk zijn.

Hallo allemaal, hierboven de foto’s van Destiny na de 3de operatie. Destiny ging eerst tussen de eerste en 2de operatie naar huis, want er was geen geld om de rekening voor het ziekenhuis te betalen en we hadden wel geld voor haar 2de operatie al gereserveerd. Dankzij diverse giften en ook op nadrukkelijk verzoek van de arts dat Destiny in het ziekenhuis zou verblijven was dit mogelijk. We hebben daarvoor de rekening kunnen voldoen en ook dat ze te eten en te drinken hebben. In Uganda moet een familielid voor de patiënt namelijk zorgen, dus eten en drinken en het wassen en dergelijke. Heel anders dan in Nederland.

De 3de operatie is met succes afgerond en nu wordt ze gepland voor de 4de operatie. Door de kosten voor het ziekenhuis hebben we nu niet genoeg voor de 4de operatie en we hopen dat er mensen zijn die willen helpen om de operatie voor Destiny mogelijk te maken.

elke gift is welkom. We moeten altijd op woensdag het geld overmaken anders gaat de operatie niet door.

Wilt u een gift geven dan kan u op onderstaande link klikken:

WE Care voor Destiny

2 reacties op “Destiny 7 years

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *