Misbruikte Esther 4 jaar & haar zusje van 2 jaar

 

Hallo allemaal, vandaag ben ik gekomen met een nood- en gevoelig verhaal van de twee kleine zusjes die maandenlang seksueel werden misbruikt door een familielid dat bij hen woonde, wat leidde tot ernstig inwendig letsel bij beide meisjes.

Esther 4 jaar en haar zusje van 2 jaar die vorige week is overleden. Ze had een gele huid door ernstig beschadigde lever, nieren en darmen.

Nu kwamen de ouders naar buiten om hulp te roepen, want ze zijn ook bang om Esther te verliezen.

Esther heeft veel pijn en ze hebben zelfs geen cent om te beginnen met het consult waarbij er alleen pijnstillers worden gegeven. Ik geloof dat als we onze handen in elkaar steken, we Esther een kans kunnen geven om te leven en hoop te geven aan de ouders. als we het doen, is hoe vlugger hoe beter.

Esther heeft nu een CT SCAN nodig om erachter te komen waar ze met de behandeling moet beginnen. De scan is maar 200 euro, Dan horen we daarna wat er gaat gebeuren en zullen u updaten via de website.

Op dit moment hebben we een afspraak onder voorbehoud ingepland op maandag 3 april aanstaande. Als we het geld niet hebben dan wordt de afspraak gecanceld. Wij hopen ook voor Esther dat de CT-scan door kan gaan en er zo snel mogelijk een behandelplan gemaakt kan worden en zij geholpen kan worden.

We geloven dat we dit samen kunnen doen. Bij voorbaat dank voor het vriendelijke hart.

Op dit moment hebben we van diverse mensen giften voor de CT-Scan ontvangen, hierdoor kan de CT-Scan morgen in het ziekenhuis doorgaan. We hopen gauw te horen wat de diagnose is en over verdere behandeling van Esther. Ook hopen we dat de doktoren gelijk iets aan de pijn kunnen doen die ze nu heeft.

We zullen u op de hoogte houden, hoe het verder met Esther gaat.

Een reactie op “Misbruikte Esther 4 jaar & haar zusje van 2 jaar

  1. Pingback: Operatie Esther – World evangelism

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *